Obs! Cookies används på den här webbplatsen för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Om du fortsätter antar vi att du samtycker till att ta emot cookies från den här webbplatsen. OK

Köp gamingstol billigt. Modell ts-bs815

03-05-2022

"Spelstol ts-bs815" anses vara en bekväm stol för spelare och kontorsarbetare som lägger stor vikt vid bekvämt sittande. Många tekniska data och ett förmånligt pris lämnar ingen kallt!

Varumärke Trisens
Material Plastbas, överdrag av konstläder
Max. Vikt 120 kg
Kroppshöjd 119-129 cm
Kontorsstol ts-bs815

Fördelar och specifikationer för modellen "Spelstol ts-bs815

Mycket högre ryggstöd jämfört med kontorsstolar håller kroppen upprätt

Köp gamingstol billigt. Modell ts-bs815

Spelstolen stöder axlar och rygg så att du inte känner dig trött. Det är en blandning av komfort och utmaning. Den hjälper dig att hålla kroppen upprätt och inte känna smärta av att sitta i samma position under lång tid.

4250931570783_2%20(72).jpg?1651734492062

Justering på olika sätt gör det ännu bekvämare att sitta under långa perioder
Spelstolen kan justeras på flera olika sätt, mer än en vanlig kontorsstol: du kan luta dig tillbaka i en hel 135-graders vinkel och vinkla armstöden i alla riktningar. Till och med ländstödet rör sig upp och ner enligt användarens behov.

Upphöjda framkanter och sidokanter på sätet bidrar till att minska tryckuppbyggnad.
Den rekommenderade ergonomiska sittställningen är med knäna böjda i 90 grader och fötterna platt på golvet. I en sådan position är en sits med en upphöjd kant bäst för att minska tryckuppbyggnaden i baksidan av låren.

Den upphöjda framkanten är hämtad från riktiga bilbarnstolar. Konstruktionen är ergonomiskt lika bra som de upphöjda sidokanterna.

Avtagbara länd- och huvudkuddar stöder ryggraden.
Huvud- och ländkuddarna ger optimalt stöd för ryggraden och lindrar trycket när man sitter.

Länd- och huvudkuddarna är tillverkade av andningsbart nättyg. Huvudkuddarna avlastar nackmusklerna och förebygger spänningar, vilket kan förbättra ditt känslomässiga och mentala tillstånd.

Ett högt ryggstöd med ett fast nackstöd ger mer komfort och stöd.
I kombination med en avtagbar nackkudde är detta ergonomiskt bättre jämfört med kontorsstolar med medelhögt eller lågt ryggstöd. Spelstolen med nackstöd, stödkudde och ryggstöd ger mer komfort och stöd än en stol utan lutningsläge.
Enligt studier belastar sittande i liggande läge minst de intervertebrala diskarna. Det är särskilt viktigt om du lider av ryggsmärtor. För gamers som lätt kan tillbringa många timmar sittande hjälper en gamingstol med hög lutning till att förebygga ryggsmärtor och till och med skador. Spelstolar är mycket mångsidiga när det gäller lutningsmekaniken, vissa kan luta sig tillbaka till nästan horisontell nivå.

Belastningskapacitet upp till 120 kg
Den förstärkta stålramen möjliggör en belastningskapacitet på upp till 120 kg. Gasfjädern har certifierats flera gånger och är därför särskilt säker. Den breda basen ger tillräcklig stabilitet. Till den är fem lättgående hjul fästade.

Vad bidrar det utdragbara vadderade fotstödet till?
Fotstöd bidrar till att minska belastningen på ryggen och gör det möjligt för en person att ändra position genom att flytta sin vikt. Fotstöd anpassar hållningen, minskar tröttheten och lindrar smärta eller obehag i fötter, anklar, knän och lår.

Med hjälp av två justeringshandtag kan man justera sitthöjden och ryggstödets läge.
En justeringsspak är bra, men två justeringsspakar är ännu bättre! Din sittställning ska inte vara stelbent. Två justeringsspakar används för att hitta en lämplig sittställning. Den ena spaken justerar sitthöjden och den andra spaken justerar ryggstödets position.

Gaslyft möjliggör en smidig justering av sitthöjden.
Du behöver inte vara ett geni för att justera sitthöjden. Du kan enkelt göra det med en enda spak. Tack vare denna specifikation kan du ändra höjden i förhållande till skrivbordets höjd. Detta ökar komforten och de ergonomiska fördelarna.

Konstläder är det huvudsakliga materialet
En stor fördel med konstläder är att det är mer prisvärt än läder. Det är också mer hållbart och lätt att rengöra eftersom det är icke-poröst. Det gör det lättare att torka bort vätskor, smuts och annat skräp utan att det ger fläckar på sätesklädseln. En stor fördel är att konstläder inte bleknar med tiden. Jämfört med läder och plast andas konstläder inte lika bra och kan orsaka svettning i varmt väder.

Säkerhetsfot med dubbla hjul i plast ger hög bärförmåga.
Dubbelhjul i plast har bra fjädring, hög bärförmåga. Dessa dubbelhjul är skonsamma mot golvet, lämnar inga märken och har ett tyst ljud när de rullar. På så sätt kan ingenting störa ditt tidsfördriv vid datorn!

Vad stöder du med justerbart ryggstöd och fällbara 3D-armstöd?

4250931570783_3.gif?1651734544771

Med hjälp av armstöden och ryggstödet stödjer du musklerna i axelbältet och hjälper till att avlasta rygg-, nack-, nack- och axelmusklerna. Tack vare den goda justerbarheten kan du justera stolens ryggstöd, ländryggsstöd, lutning, huvudstöd och armstöd i alla möjliga riktningar. 3D-armstöden är justerbara i tre dimensioner. Jämfört med 4D-armstöd kan 3D-armstöd inte flyttas till vänster/höger. De tillåter dock justering av höjd, bakåt/framåt. Ovansidan av armstöden är också vadderad för komfort och stöd.

Moderna färger att välja mellan TS-BS815

4250931570783_4%20(37).jpg?1651734593974

Vi erbjuder dig 5 kombinationer av moderna dubbla färger. Du kommer att hitta en matchande färgkombination som passar din smak och inredning i ditt rum. Dessa färger inkluderar: Dessa färger är: Röd/Svart, Vit/Svart, Grå/Svart, Blå/Svart, Svart/Svart.

4250931570783_5%20(29).jpg?1651734627377

Mått:
■ Mått på sitsen (B/D): ca 51/50 cm
■ Mått på ryggstöd (B/H): ca 56 / 86 cm
■ Diameter på underlaget: ca 70 cm
■ Armstödets höjd: 27 cm
Material:
■ Underdel: högkvalitativ plast
■ Del i konstläder: Läktare: 100 % polyuretan.
■ Färger att välja mellan: rött/svart, vitt/svart, grått/svart, blått/svart, svart/svart

■ Max. Max. belastning: ca 120 kg
Leveransomfattning:
■ Ryggstöd
■ Sittplats
■ 2 x armstöd
■ 2 x stödkuddar
Underrede med 5 hjul
■ Verktygssats

Köp spelstol ts-bs815 >>


Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension