Obs! Cookies används på den här webbplatsen för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Om du fortsätter antar vi att du samtycker till att ta emot cookies från den här webbplatsen. OK

Köp kontorsstol billigt. Modell tr-bs10

03-05-2022

Kontorsstolen "tr-bs10" är en prisvärd möbel med det bästa förhållandet mellan pris och prestanda. Den här stolen passar mycket bra i ditt rum. Den är lämplig för arbete vid bordet såväl som för avkoppling.

Varumärke Trisens
Material andningsbar klädsel, plastbas, plastöverdrag.
Max. Vikt 120 kg
Kroppshöjd 95-105 cm
Kontorsstol tr-bs10

Fördelar och specifikationer för modellen "tr-bs10 kontorsstol"


Vad är syftet med det höjdjusterbara ländstödet?
Det ca 72 cm höga ryggstödet har en ergonomisk form så att det ger tillräckligt stöd för ryggraden. Det höjd- och djupinställbara ländstödet ger ett mycket bra stöd för ryggen. Andra många inställningsmöjligheter har ett mål - att säkerställa en hälsosam sittställning.

Bekvämt vadderad sits minskar trycket på låren
Sitsen har extra tjock tygpolstring. Trycket på låren minskas rejält av en mjuk yta, vilket främjar blodcirkulationen i benen.

Sitsen ger en hög komfort i många timmar. Sitshöjden kan justeras med 10 cm. Armstöden är också justerbara i höjdled.

Synkron mekanism ger mer komfort
En kontorsstol med synkronmekanism lutar sig mot ryggstödet. Den synkrona mekanismen korrigerar felställningar och avlastar ryggen. Kontorsstolen stöder också ryggen med befintliga mekanismer när den faktiska sittställningen och positionen ändras.

Köp kontorsstol billigt. Modell tr-bs10

Vad stöder du med fällbara 3D-armstöd?
Med hjälp av armstöden stödjer du musklerna i axelbältet och hjälper till att avlasta nack-, nack- och axelmusklerna. 3D-armstöden är justerbara i 3 dimensioner. Jämfört med 4D-armstöd kan 3D-armstöden inte flyttas till vänster/höger. De tillåter dock justering av höjd, bakåt/framåt. Ovansidan av armstöden är också vadderad för komfort och stöd.

Integrerat nackstöd med mjuk stoppning förhindrar spänningar
Det är definitivt inte nödvändigt att ha ett nackstöd på en kontorsstol. För det mesta arbetar du vid ditt skrivbord i en lätt böjd ställning och kommer knappast att använda det. Ryggstödet och nackstödet är tillverkade av andningsbart nätmaterial. Nackstöden avlastar nackmusklerna från belastning och förebygger spänningar, vilket kan ge upphov till ditt känslomässiga och mentala tillstånd.

4250931570783_1.png?1651667225131

Vad menas med en andningsbar yta?
Med andningsbar menas förmågan eller möjligheten för vattenånga att avgå från insidan av en textil till utsidan. Särskilt i kontorsstolar ger en andningsbar yta ett bekvämt och torrt klimat och hjälper till att motverka överdriven svettning och överhettning.

Vad är fokus för en ergonomisk design?  
Fokus för en ergonomisk kontorsstol är dynamiskt sittande, även kallat livligt, rörligt sittande. Detta bidrar till att avlasta ryggraden och förhindra att kroppen tröttnar snabbt. En optimal kontorsstol anpassar sig till kroppens alla rörelser och stödjer den i varje hållning.

Vad ger säkerhetsunderlaget av plast?
Den svängbara stolen sätts i rörelse tack vare den 5-stjärniga basen på hjul. Detta gör det möjligt att stödja upp till 120 kg. Säkerhetsbasen garanterar stabilitet och säkerhet när du sitter.

Vad bidrar det utdragbara vadderade fotstödet till?
Fotstöd bidrar till att minska ryggbelastning och gör det möjligt för en arbetstagare att ändra position genom att flytta vikten. Fotstöd anpassar hållningen, minskar tröttheten och lindrar smärta eller obehag i fötter, anklar, knän och lår.

Kompakt leverans och enkel montering
Alla delar av en kontorsstol är packade mycket snyggt, vilket definitivt underlättar leveransen. För att montera behöver du instruktioner som är packade tillsammans med kontorsstolen, en filt, lite styrka och annars inget annat än dina händer.

5 tillgängliga färger TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651667319488

Med hjälp av två justeringshandtag kan man justera säteshöjden och ryggstödets läge.
En justeringsspak är bra, men två justeringsspakar är ännu bättre! Din sittställning ska inte vara stelbent. Två justeringsspakar används för att hitta en lämplig position när du sitter. Den ena spaken justerar sitthöjden och den andra spaken justerar ryggstödets position.

Gaslyft möjliggör en smidig justering av sitthöjden
Du behöver inte vara ett geni för att justera sitthöjden. Du kan enkelt göra det med en enda spak. Tack vare denna specifikation kan du ändra höjden i förhållande till skrivbordets höjd. Detta bidrar till ökad komfort och ergonomiska fördelar.

Plast är det huvudsakliga materialet
Den här stolen är tillverkad av textil (polyester). Polyester består av mycket lätta och fina fibrer som knappt absorberar någon fukt. Tack vare de fina fibrerna är kontorsstolen mycket andningsbar, vilket förhindrar svettning i varmt väder. På grund av den dimensionella stabiliteten behåller kontorsstolar av detta material alltid sin ursprungliga form. Dessutom förblir färgen på kontorsstolen i polyester intensiv under särskilt lång tid, eftersom den kemiska färgningen är särskilt hållbar och inte bleknar trots tvätt.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651667379893

Mått:

Totalt (B/H/T): ca. 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Mått sits (B/T): ca 53 / 50 cm
Mått ryggstöd (B/H/D): ca 50 / 72 cm
Diameter på underlaget: ca 70 cm
Armstödets höjd: 27 cm
Förpackningsmått (B/H/D): ca 59 / 74 / 36 cm


Material:

Bas: plast
Textil: 100 % polyester
Färg: Svart


Ytterligare detaljer: 

Max. Max. belastning: ca 120 kg


Leveransomfattning:

Sittplats
2 x armstöd
underrede med 5 hjul
Verktygssats

Köp kontorsstol tr-bs10 >>

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension