Obs! Cookies används på den här webbplatsen för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Om du fortsätter antar vi att du samtycker till att ta emot cookies från den här webbplatsen. OK

Köp kontorsstol i konstläder billigt

02-05-2022
VarumärkeTrisens
MaterialKonstläder, plastfot
Max. Vikt120 kg
Höjd95-105 cm
Kontorsstol tr-bs050

"Kontorsstol tr-bs050" är en prisvärd möbel med ett bra pris-prestandaförhållande. Den här stolen passar mycket bra i ditt rum. Stolen lämpar sig både för arbete vid bordet och för avkoppling.


Fördelar och specifikationer för modellen "Kontorsstol tr-bs050"

Vad är syftet med det höj- och sänkbara ländstödet?

Det ca 72 cm höga ryggstödet har en ergonomisk form som ger tillräckligt stöd för ryggraden. De höjd- och djupinställbara ländryggsstöden stöder ryggen på ett bra sätt. Andra många justeringsalternativ har ett mål - att säkerställa en hälsosam sittställning.

Bekvämt vadderad sits minskar trycket på låren.

Kontorsstol tr-bs050

Sitsen har extra tjock tygstoppning. Trycket på låren minskar avsevärt tack vare den mjuka ytan, vilket främjar blodcirkulationen i benen.
Sätet ger hög komfort i många timmar. Sitthöjden kan justeras med 10 cm. Armstöden är också höj- och sänkbara.

Bärande vikt upp till 120 kg
Tack vare den förstärkta stålramen klarar våra kontorsstolar en belastning på upp till 120 kg. Gasfjädern har certifierats flera gånger och är därför särskilt säker. Den breda basen ger tillräcklig stabilitet. Fem lättgående hjul är monterade på den.

Synkron mekanism ger mer komfort
En kontorsstol med synkronmekanism lutar mot ryggstödet.
Den synkrona mekanismen korrigerar felställningar och avlastar ryggen.
Kontorsstolen stöder också ryggen med befintliga mekanismer när den faktiska sittställningen och positionen ändras.

Vad stöder du med fällbara 3D-armstöd?

4250931570783_1.gif?1651515186512


Med hjälp av armstöden stödjer du musklerna i axelbältet och hjälper till att avlasta nack-, nack- och axelmusklerna. 3D-armstöden är justerbara i tre dimensioner. Jämfört med 4D-armstöd kan 3D-armstöd inte flyttas till vänster/höger. De tillåter dock justering av höjd, bakåt/framåt. Armstöden är också vadderade för komfort och stöd.

Integrerat nackstöd med mjuk stoppning förhindrar spänningar
Det är definitivt inte nödvändigt att ha ett nackstöd på en kontorsstol. För det mesta arbetar du vid skrivbordet i en lätt böjd ställning och använder den knappt. Ryggstödet och nackstödet är tillverkade av andningsbart nätmaterial. Nackstödet lindrar nackmuskelspänningar och förebygger spänningar, vilket kan förbättra ditt känslomässiga och mentala tillstånd.

Vad är kärnan i en ergonomisk design?  
Fokus för en ergonomisk kontorsstol är dynamiskt sittande, även känt som levande, rörligt sittande. Detta hjälper till att avlasta ryggraden och förhindrar att kroppen tröttnar snabbt. En optimal kontorsstol anpassar sig till kroppens alla rörelser och stödjer den i alla ställningar.

Vad ger plastsäkerhetsbrickan?
Den svängbara stolen sätts i rörelse tack vare den 5-stjärniga basen på hjul. Detta gör det möjligt att bära upp till 120 kg. Säkerhetsbasen garanterar stabilitet och säkerhet när du sitter.

Vad bidrar det utdragbara, vadderade fotstödet till?

4250931570783_1%20(93).jpg?1651515312598

Fotstöd hjälper till att minska ryggbelastning och gör det möjligt för arbetstagaren att ändra position genom att flytta sin vikt. Fotstöd anpassar hållningen, minskar trötthet och lindrar smärta eller obehag i fötter, fotleder, knän och lår.

Kompakt leverans och enkel montering
Alla delar av kontorsstolen är förpackade mycket snyggt, vilket definitivt underlättar leveransen. För att montera den behöver du en instruktion som är förpackad tillsammans med kontorsstolen, en filt, lite styrka och i övrigt inget annat än dina händer.

5 tillgängliga färger TR-BS 050

4250931570783_1%20(94).jpg?1651515389527

Med hjälp av två reglage kan man justera säteshöjden och ryggstödets läge

En justeringsspak är bra, två justeringsspakar är ännu bättre! Sittställningen bör inte vara stel. Två justeringshandtag används för att hitta en lämplig position när du sitter. Den ena spaken justerar säteshöjden och den andra spaken justerar ryggstödets position.

Gaslyft möjliggör smidig justering av säteshöjden 

Du behöver inte vara ett geni för att justera sitthöjden. Du kan enkelt göra det med en spak. Tack vare denna specifikation kan du ändra höjden i förhållande till skrivbordets höjd. Detta ökar komforten och de ergonomiska fördelarna.

Det huvudsakliga materialet är konstläder

En stor fördel med konstläder är att det är billigare än läder. Det är också mer hållbart och lätt att rengöra eftersom det inte är poröst. Detta gör det lättare att torka bort vätskor, smuts och annat skräp utan att det blir fläckar på sätesklädseln. En stor fördel är att konstläder inte bleknar med tiden. Jämfört med läder andas konstläder inte lika bra och kan orsaka svettning i varmt väder.

4250931570783_3%20(57).jpg?1651515489115Mått:
 • Totalt (B/H/T): ca 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
 • Mått sits (B/D): ca 53/50 cm
 • Mått ryggstöd (B/H/D): ca 50 / 72 cm
 • Diameter på basen: ca 70 cm
 • Armstödets höjd: 27 cm
 • Förpackningsmått (B/H/T): ca 59 / 74 / 36 cm.
Material:
 • Bas: plast
 • Del av konstläder: 100 % polyuretan
 • Färg: Svart
Ytterligare information:
 • Max. Max. belastning: ca 120 kg
Leveransens omfattning:
 • Ryggstöd
 • Sittplats
 • 2 x armstöd
 • bas med 5 hjul
 • Verktygssats


Köp kontorsstol tr-bs050 >>Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension